i tid och otid, i glädje och sorg och bla bla bla

jag bloggar dåligt nowadays. kanske har jag slutat föralltid. kanske inte. jag har liksom ingen ork eller motivation till att skriva saker här. dels beror det på en fast övertygelse om att ingen egentligen läser eller bryr sig. när man är ung och dum intalar man sig att man själv befinner sig in the centre of the universe och att alla således bör finna ett intresse i det som en uttalar sig om. pytsan heller. sen beror det också på allmän livspanik. ja men ni som trots allt ändå varit återkommande gäster här under längre tid vet vad jag pratar om, jag drabbas ju av sådan ibland. och jag är fullt medveten om min "cykel" själv vilket innebär att den inte känns värd att krafsa ner ens i den privata dagboken. 


men något som mitt liv kretsar kring i tid och otid, i glädje och sorg och bla bla bla är böcker. jag shoppar sällan kläder men väldigt ofta böcker. jag går och längtar efter att få göra nya beställningar, klurar på de snyggaste omslagen och är ständigt på jakt efter tips på nya böcker att sluka och älska samt vårda i bokhyllan. på tak om bokhylla så är våra fyllda till bristningsgränsen nu. pierre erbjöd sig att åka och handla en ny men jag sparar till en eventuell utlandsresa så jag har inte råd. och det är ju inte direkt han som fyllt upp den gamla hyllan, haha. så det får vänta. under tiden har jag staplat böckerna på varandra i dubbla rader på samma hylla, det fungerar det också och bokhyllan ser helt överfull ut (vilket bara är positivt). 

eftersom jag själv efterfrågar tips kan jag ju dela med mig lite av vad jag själv har läst på sistone och huruvida de böckerna är något att investera i eller inte. eller låna såklart, från bibblan eller mig, hojta bara om nåt verkar vara av intresse. jag är medlem på en sida som heter boktipset.se: en förbannat ful, krånglig sida men som jag vägrar överge eftersom jag trots allt kommenterat och betygsatt över 60 böcker vid det här laget och att sidans funktioner blir mer och mer givande ju fler betyg man satt (och jag har heller inte hittat något liknande när jag sökt runt på internet så jag stannar trots min motvilja till världens mest idiotiska layout). jag försöker kommentera varje betyg jag sätter för att klargöra varför betyget blivit just det - jag blir irriterad på folk som bara sätter en trea och sen inte kommenterar varför. 
 
nåväl, här kommer mina senaste kommenterade böcker:
 
 
jag heter amanda hildur på boktipset om någon mot förmodan skulle vara intresserad av att kika in. 
 
böcker | | 5 kommentarer |
Upp