hejdå-middagen

min lillasyster julia flyttar till malmö i helgen för att börja plugga, vilket är sjukt kul för henne men lite sorgligt för oss som blir kvar. vi syskon har hittills aldrig befunnit oss längre ifrån varandra boendemässigt än hallsberg - linkan, och  i nuläget är det ännu bättre med två i norrköping, en i linkan och en i linghem. men nu ska alltså linghemsbon ner på kontinenten (typ).

så igår tänkte jag bjuda in min ivägflyttande lillasyster på avskedsmiddag och lite öl-häng. josefina bjöds också in (nu i efterhand låter det konstigt att jag inte bjöd ola men vi åt middag med honom i måndags och då framkom det att han var väldigt upptagen resten av veckan) och vi gick på stan tillsammans och inhandlade flyttpresent samt ölsorter av alla tänkbara slag (lite väl många insåg vi när vi kom hem och inte ens hälften fick plats i kylen). men så kom vi helt plötsligt på att vi inte riktigt visste när ivägflyttaren skulle komma hem. efter lite smsande framkom det att hon befann sig i örebro, med hembiljetter bokade först nästa dag! så lite snopna fick jag och josen konstatera att hejdåfesten endast skulle bestå av vi två. men sämre deltagare än oss kan man ju ha!


hundarna behövde rastas så vi tog med dem, och varsin öl, ut i solen till en lodisbänk på andra sidan bäcken. det var mysigt och solen värmde! (fram tills ossi for iväg och attackerade en intet ont anande golden retriever och jag brände upp fingrarna på rullkopplet som rusade iväg i handen på mig, men det är en annan historia, som iallafall slutade utan blodspillan (förutom mina fingrar då))skål på dig fina syster och hejdå vår tredje syster! haha nu verkar det nästan som att vi firar att bli av med julia men det får ni inte tro, vi ville bara ha en sista systerträff innan hon far iväg! men det är inte jättelångt tills vi ses alla nästa gång, vi ska nämligen på bokmässan i göteborg tillsammans i slutet av september. bo på hotell och shoppa och dricka öl <3
vardag | | Kommentera |
Upp