KARPATHOS 2014 - del 2

ok, tänker nu fortsätta göra er avis med hjälp av bilder från vår charterresa, hehe. det här blir ett långt inlägg för om jag inte lägger ut typ alla bilder som finns kvar nu så finns det risk att det aldrig blir av. så det är bäst att passa på. försökte lägga in bilder som jag INTE redan lagt ut på diverse andra sociala medier, men vet inte riktigt hur jag lyckades med det. nåväl, se och njut och avundas:


en bild från en av kvällsbufféerna någon gång under veckan. olivia ska just hugga in på efterrätten och är därför peppad. marie tvålar in sig med den för familjen granath ständigt obligatoriska handdecinfektionen.


en kväll när vi allihopa hängde i hotellbaren fick vi serviötern att ta kort på oss! det roliga är att han visst lyckades strunta i david, och att vi inte ens märkte det. david satt alltså i en stol bredvid pierre. 


frukost utomhus!


alltså detta <3  ville spara känslan i en liten burk som man kan öppna i slaskiga februaritider och njuta av


lunch med tzatte, pompa och bärka = bästa lunchen


en av två utflykter som jag och pierre tog oss för under veckan: vi gav oss ut för att leta efter någon form av arkeologisk utgrävning (?) som det skyltades om i staden. vi hittade den inte.


men vi hittade ett fint berg att ta kort ifrån!


och vi fick oss en bra promenad i den grekiska landsbygden. alltså. så himla vackert.


sedan slog vi oss ner på ett café och tog oss en välförtjänt mythos. kan lätt ha kvalat in som veckans bästa.


olivia i kvällsdiset på balkongen innan buffen


vin & öl & fin person


dör SÅ SNYGG <3


...och eftersom jag var den enda som fotade (typ) så fick jag själv ansvara för att våra efterkommande ska förstå att även jag var med på resan med hjälp av halvfåniga selfies. denna bok var iaf sjukt bra!


försökte ibland få pierre att fota men det resulterade bara i bilder likt den ovan. "nej vänd på kameran och ta bilden på bredden så att de funkar på blogg.." *klick* = fail


men fick iaf en pussbild <3


frukost med dessa. haha omg


fler bilder som illustrerar det sköna i att vara ledig, läsa böcker, äta chips och bada


utflykt nummer 2! vi hade spanat in ett gäng grottor som vi gärna ville undersöka lite närmare. det svåra var att avgöra hur långt bort de egentligen låg, de var en bit ut på klippan som ni ser i bakgrunden


men vi tänkte att äh vafan, vi testar väl helt enkelt. vi får vända om det blir för jobbigt! och jag fick i vanlig ordning fota mig själv för att bevisa att jag också var med


promenad i stekhet hetta men för denna natur skulle jag kunna gå hur långt som helst. nästan.


vi genade över någon form av tomt (oops) och kom ner till en strand med ett reningsverk (?). därifrån gick det som en vandringsled upp i bergen mot grottorna (som ni ser en bit upp i sluttningen på bilden)


vi började gå i trapporna


..och kom aldrig fram till grottorna men däremot till den här! en liten, vacker, enslig kyrka låg bortglömd och ensam mitt inne i skogen! hur fint som helst ju!


kyrkan hade den här utsikten <3


på kvällen var jag tröttare än tröttast så jag packade in mig i morgonrocken man fick på hotellet (LYXXXXX!!!!) och la mig och läste ut min bok. kan vara världens bästa känsla. vill tillbaka exakt till det här ögonblicket typ helst av allt från hela resan. haha.


nästa morgon testade vi nytt snacks med pizzasmak. fick underkänt av alla utom olivia.


testade hotellets restaurang som lunchställe sista dagen och blev förvånade över hur bra det var och bittra över att vi inte gått dit tidigare. haha.


tog ytterligare en bild på mig med bok men mest för att illustrera att jag påbörjat en ny. en bra, lättläst och snabbsmält deckare som jag kan rekommendera!


david fyllde år sista kvällen så jag snackade lite med herrarna i serveringspersonalen som i sin tur ordnade allsång och handklapp till "happy börfday for yo" i ren torteringsanda. 15-åringen fick sedan gå lös i en fiskedragsaffär och välja drag för 30 euro samt dricka sin första (lagliga) red bull på en bar. bästa kvällen.


sedan vaknade vi i ottan sista morgonen för att fara hemåt igen och det var det!
 
vardag | | En kommentar |
Upp