Önskelista Jul 2015

Okej, här kommer ett ganska tråkigt inlägg, men det är meningsfullt för iallafall mina systrar (bäst att göra ett, för jag vill gärna själv att de gör önskelistor som JAG kan kolla på, och då måste man föregå med gott exempel). 

Jag önskar mig en egen ex libris-stämpel! Som man använder för att stämpla sina böcker med, istället för att bara skriva sitt namn. Helst någon av dessa:

Med en måne på, härifrån.

Eller den här mer simpla, eller kanske den här.

 


Ljus, i alla färger och former. Helst stora som brinner länge och luktar gott men inte för starkt eller sliskigt.

 


Jag vill väldigt gärna ha kläder. Jag vet bara inte vilka, eftersom jag egentligen inte bryr mig så mycket och aldrig orkar kolla in vad som är "inne nu". Jag vill ha funktionella grejer som är lättmatchade med andra plagg, enkla färger, former och mönster. Inte allt för tighta runt magen eftersom jag inte är så nöjd med dess form nowadays och inget allt för utstickande.

 Jag önskar mig Fallout 4, till Xbox 1. Jag ska försöka hålla mig från att köpa det till mig själv nu i december, men förhoppningsvis kommer det att gå bra: pengarna måste ju dels sparas till julklappar, och dels finns det ingen tid att spela. I vår däremot..!
 
 
 

Friluftsbrallor. Jag har numera ordentliga kängor, en bra skaljacka och underställ. Däremot saknar jag funktionella byxor! Väldigt svårt med storleken här dock, gillar inte att "kvinno"-byxorna sitter ganska tight, så kanske rent av skulle vilja ha ett par i herrmodell. Men antar att jag har 42 eller liknande i dambyxan, och M i herr.

Stora muggar, för te och varm choklad. Fina att se på och lätta att diska, helst rätt robusta så jag som är så klantig inte riskerar att ha sönder dem allt för lätt när jag diskar. Den på bilden är från Habitat.
 
Jag skulle bli jätteglad av inredningsprylar, som den här mattan (kanske extremt exempel pga dyrt och krångligt att slå in, men önska går ju). Gillar färger, geometriska former, finurlighet och personlighet i grejer. Saker och ting behöver inte passa ihop.
 
 
 
Totalt meningslösa, men väldigt fina, dekorationsdjur i olika färger. Jag gillar lek och färg i inredning! Det behöver inte vara så noga. Tips på ställen med fina grejer är ovan länkade Habitat, och Epok i Linköping (samt den andra butiken på samma gata som jag inte minns namnet på). Tänk min kaninlampa, som jag ju älskar! Jag vill också väldigt gärna ha växter, mycket grönt, slingrigt och lättskött. Med krukor till för krukor har jag dåligt av!

Men framförallt önskar jag mig böcker! Eftersom adlibris sida inte fungerar (och inte har gjort det på tre dagar) så kommer jag inte åt min önskelista där. Böckerna får hamna på en separat lista helt enkelt, men det kanske blir bäst så. Haha. Puss!
vardag | | En kommentar |
Upp