Påskhelgen

hej! den här veckan har pierre varit hemma, men eftersom jag jobbar hela j*vla tiden så hinner jag knappt träffa honom ändå. så sjukt jäkla sorgligt, är så förbannat trött på vår livssituation nu. i denna irritation samt ilska fann jag kraft att boka in en resa för att verkligen, verkligen hinna se och njuta lite av varandra om än bara till grannstaden. så vi for till norrköping och bodde på hotell en natt, och det var sååååå välbehövligt! att liksom bara vara med varandra för ett dygn. min älskade knäppis till pojkvän <3

här är lite bilder från helgen:


jag passade på att knäppa en selfie i bilen ut till linghem i lördags, pga kände mig glad och lycklig över lite ledighet och för att få träffa familjen. vi slog två flugor i en smäll och firade pappa, samt åt påskmiddag. mysigt!


skulle ta kort på något nedåt (en ljudbok till farfar tror jag) men hade kameran vänd åt fel håll (alltid), så det resulterade i detta mästerverk. här är vi alltså i norrköping och går lite i affärer innan vi skulle på bio.

väl på bion krånglade alla automater utom den för minimänniskor... vi hade bokat biljetter till batman VS superman men blev båda lite besvikna att den inte byggde mer på storyn i batman: the dark knight returns samt irriterade på lex luthor.

 
efter filmen satte vi oss i solen utanför fräcka fröken och tog en öl samt diskuterade filmen.

sen imorse åt vi hotellfrukost <3 MUMS


nu är jag dock ensam med dessa två igen och depressionen har kommit över mig. herregud vi är fan vuxna då ska man inte behöva vara ifrån den man älskar eftersom man kan göra som man villl.... i teorin. GAH är så jäkla ledsen och ensam. Godnatt.
vardag | | Kommentera |
Upp