viktig reminder: livet är fint också

livet är ju bra fint ändå. det är lätt att glömma det bland morgonångest (får det typ alltid nuförtiden?), uppsatsångest och jobbångest (suck tillbaka till heltid snart, är fan inte skapad för heltid). igår till exempel var det jättefint väder, och jag joggade femman på dagen, och sedan på kvällen cyklade jag in till stan med en tetra rosé och en filt i väskan och plockade upp magda vid jobbet. vi satte oss i konsert och kongress-parken, och fick med oss lucas som en bonus, som gick förbi butiken precis när vi skulle gå. vi jobbade med honom förut innan han bytte jobb till jack & jones. nu har han kommit in på skådespelarskola i la så vi pratade massor om det, och om att våga ta stora kliv i livet. kasta sig ut. jag är ganska dålig på det. däremot var att ta ett år tjänstledigt för att faktiskt plugga klart ett stort modigt steg för mig (är ju världens mest bekväma människa). så vi har väl lite olika modighetsskalor, men så får det vara.

 
magda och jag hade med vår vinprovarbok - wine master - där vi skriver om alla viner vi dricker. just det där rosét fick högre betyg från mig (7 FFFFFFF), och 6 FFFFFF av magda. älskar att ha nördgrejer going on, älskar magda. bra kombo.

nu har jag suttit med uppsatsen återigen (fick svar från min handledare för typ en timme sen med ändringar som måste göras, herregud är stressad men ska klara detta), ska strax till jobbet. ikväll är det uppsats igen som gäller, imorn kanske klunken om jag blir klar. håll tummarna för det. puss!
vardag | | En kommentar |
Upp