Härligt frukostkaos, mitt introverta barn och östergötlands museum

hej mina vänner! här regnar det och är riktigt höstruskigt ute - det har varit sådant väder hela dagen. ingen av hundarna ville bajsa på kvällspromenaden så vi kommer väl antagligen få kliva upp i natt... eller väldigt tidigt imorgon.
 
josefina har varit här i några dagar och det har varit så mysigt! hon blir som en liten extra del av familjen när hon är här, älskar det. dels var hon med när jag och louise hade kaoshäng med alla våra hundar samt barn på frukosten i onsdags! och trots kaos var det såklart mysigt. men herregud, våra två crew alltså.. juckzach, skällossi, pinkgunvald, vaktcalle och surviggo. i en liten härlig kombo. elli blev ledsen varje gång charles kom i närheten, verkligen gråtledsen. pratade med mamma, hon sa att jag var lika dan som liten. alltid ledsen bland andra barn, ville leka själv och ha mina grejer i fred. introvert 4-ever med andra ord. förhoppningsvis var det bara en tillfällig grej hos elli, hoppas ändå att hon kommer uppskatta när charlie kommer på besök. de kommer ju ses en del menar jag.
 
introverto specialo hade piggy tails för första gången idag! sååååååååååååååå sööööööööööt
 
 igår åkte jag, josen och elli in till stan för att möta upp pierre som varit på jobbintervju. vi passade på att gå på museum, östgötamuseet! jag hade inte varit där på flera år och pierre hade nog aldrig varit där innan. utställningarna var väl inte jätteroliga, men just delen om ötergötlands historia minns jag att jag själv gillade som barn så jag kommer ta dit elli igen när hon blir lite äldre och förstår mer!
 
nu ska jag sova, det låter som att pierre lyckats söva elli där uppe så jag ska ta en dusch innan jag också lägger mig för att knoppa in. imorgon ska jag på frukostdejt hos emmy! puss på er!
vardag | | Kommentera |
Upp