Buzz för Grummes Sköljmedel

Vi har i samarbete med Buzzador (jag veeet att jag tjatar om alla dessa grejer men alltså seriöst, vem vill inte vara med och testa prylar - gratis? Oftast bra grejer dessutom!) fått testa Grummes nya sköljmedel! Jag hade egentligen slutat med sköljmedel pga dåligt för miljön och egentligen rätt onödigt... men jag ÄLSKAR doften från kläderna efter att man använt det så det har varit tungt att sluta. Därför passar det här mig så bra!
 
(hade här egentligen velat ha en bild på Elli plus sköljmedel, eller iaf en alldeles egen bild - men min kamera på mobilen har lagt av och jag har inte hunnit få min nya än :( Så ni får hushålla med Grummes egna bild!)
 
Grummes sköljmedel är nämligen helt vegetariskt och innehåller bara växtbaserade produkter.  Det är därför inte giftigt på samma sätt som andra sköljmedel. Dessutom luktade det himmelskt <3 Kommer inte använda något annat framöver. Enda minuset var dock att det inte funnits i butik de senaste gångerna när vi varit på jakt efter det... Kanske är det inte ute på marknaden än? Nåväl - när det väl finns att köpa är det vi som är där och köper't!
vardag | | 2 kommentarer |
Upp