Önskelista Elli

Eftersom jag la in en egen önskelista kommer här en önskelista med grejer som vore bra till Elli. Kommer antagligen lägga till och ta bort här eftersom, haha, den är liksom bra att ha samlad. 
 
Leksaker i hållbara material, som trä eller tyg. Exempelvis från Brio, Micki osv. Exempel: Lära-gå-vagn, klosslåda, docka. (Jag är inte hitler vad gäller att barnen inte ska leka med plast eller liknande, så var inte rädda för att ge något annat, men får man ÖNSKA känns det bäst med lite mer kvalitet!)
 
Kläder går åt, gärna från loppisar! Storlek 80 är det som hon börjar använda nu snart och lär passa ett tag. (Storlekarna är baserade på längd, och hon är 73 cm lång nu). Årets julklapp var den loppade tröjan så det känns passande för 2018 att önska sig det!
 
 
Ljusslinga till hennes rum.
 
Fingerfärg samt förkläde eller kanske rentav en sån galontröja som de kan ha för att skydda kläderna när det målas!
 
"Bord" till tripp-trappstolen, nu när hon äter mycket själv. 
 
Böcker!
 
Bokhållare för Pixi-böcker! Den här eller den här kanske?
 
Babyvakt så att vi kan låta henne sova i vagnen och slappna av inomhus själva. Exempelvis denna som jag tycker verkar bra, med 300 m räckvidd också!
 
Byxor och kläder i merinoull, som håller länge. De är långa i benen och kan användas även när barnet växer. 
 
Polaroidkamera, en enkel och billig där bilderna är billiga. Är inspirerad av Elsie på A Beautiful Mess som tidigt lät sin unge få en kamera att själv ta bilder från sin barndom med! Däremot måste man nog vänta något år eller två innan det är läge att ge henne den så det är en tidig önskan hittills.
 
Puss!
vardag | |
#1 - - Lojsi:

Känner igen det där! Viktor här hemma skrev en önskelista till ”tomten” men önskningar till Charles, sig själv, Louise och ”familjen”. Typ vem ska du ge den där till?! 😂😂😂😂

Men kanske bra om syskon läser här ;)

Upp