Jobba jobba jobba

gud. dagarna rullar på och det går så himla fort när man jobbar. väcks av elli runt klockan 6. klär på henne och mig, lagar frukost, byter blöja, läser tidningen, gör mig i ordning och vid 9 måste jag åka. (07.30 på söndagar, 08.20 på måndagar). sedan är jag på jobbet läääänge innan dagen är över och jag kommer hem, oftast runt klockan 8. elli sover redan då. äter mat, tittar lite på tv, pratar en stund med pierre. går ut med hundarna på kissrunda. sedan går jag och lägger mig. är oftast i säng vid 10-tiden. så enformigt och innehållslöst liv? är det så det är tänkt att man ska leva, ägna typ hela tiden av sitt liv på ett jobb och ingenting med de man älskar och göra sånt man vill? sjukt ju. tur att det är under en överskådlig tid denna gång. 
 
 
att jobba i motala är både bökigt och roligt. gillar ju att pendla, speciellt på morgonen. läsa bok och dricka en kopp kaffe på tåget. desto tråkigare på kvällen när man är trött och hungrig, kaffet är urdrucket och man är för trött för att koncentrera sig på att läsa... då önskar man att man vore hemma istället för på ett tåg. 
 
kommer dock få jobba en del i motala framöver så det är bara att vänja sig och bita ihop. de står utan butikschef sedan bara någon vecka och det innebär att de vill ha mig där så mycket som möjligt medan de tillsätter en ny. är helt fine med det, bara tråkigt att inte få stå så mycket med john som det var tänkt. har ju annars varit värsta lyxen att vara två butikschefer på samma ställe! fan vad vi får grejer gjorda. och vad man lär sig av att stå med någon annan, det håller liksom sälj-nivån på en högre nivå när man har någon annan vid sin sida. mycket roligare och bättre att jobba flera ju. 
 
naej vet ni va, nu ska jag ta och lägga ifrån mig allt vad skärmar heter och istället läsa lite bok. läser en rätt tråkig historia nu om två små barn som blir kära, Hotellet på hörnet av bitter och ljuv. är rätt seg men lite gullig. vemodig. hoppas att bli klar med den snart så att jag kan börja på nästa bok till min och louises bokklubb! hehe vi har båda redan lånat hem dem och ska börja läsa, även om vi inte har haft bokklubbsträff angående den förra boken än.
 
aja.. godnatt!
vardag | | En kommentar |
Upp