Sleep over med Louise och Charles!

Igår kom Ellis tvilling och hans mamma hit för att tillbringa lördagkväll och söndag morgon med oss. Så mysigt <3 
 
Nu är det ju så att vi är morsor, såååå trots att vi var sjukt peppade vid sjusnåret när vi började laga mat och hällde upp vin (och nöjda över att ha kunnat söva barnen så smärtfritt) blev vi sömniga, trötta och halvdäckade redan vid 10 och fick ge upp för sängen som lockade mer. Och kasnke var det bra, för Charles var lite förvirrad när vi alla kom upp för att lägga oss och hade sedan svårt att somna om. Och jag hade lite svårt att sova pga Charles förkärkek till att lyssna på babblarnas godnattsång - hela natten. Haha. Så när barnen ville upp vid sextiden imorse var det lite tungt, men iallafall bättre att vi sagt godnatt vid 10 än vid 02 som senaste gången! 
 
Hur gulliga? Och så papp-pierre där bak som försöker somna om trots två barn i sängen. Haha. 
 
Frukost! Och Elli caught in the act av att stjäla Charlies leverpastejsrån.
 
Sekunden efter. Hans smakade visst bättre än hennes egna.
 
Efter frukosten gick vi upp till hundparken pga 5 hundar som behövde pinka, skita och springa av sig. Samt skälla av sig tydligen. Suck. Men vi hade med fika och tvingade ner lite kaffe trots att det var riktigt kallt i skuggan! Barnen fick pannkakor (och hundarna med).
 
<3333
 
De här 2 alltså! Tänk att vi fick barn med 11 dagar emellan. Som ett syskon. Det är lika häftigt varje gång man ser barnen ihop. Älskar er! Tack för att ni kom!
 
vardag | | En kommentar |
Upp