Ny säng och semmelbak

Jag och Elli har LOV nu! I en hel vecka! Det är nästan för bra för att vara sant. Cirka noll inplanerat också vilket är både skönt och lite tråkigt förstås. Är alltid roligt att ha nåt att se fram emot. Men nästa helg ska jag och Julle till Stockholm tillsammans, DET är definitivt något att se fram emot! 
 
Häromdagen hyrde vi släp och for till Vikingstad för att hämta hem en barnsäng som vi köpt på blocket. 50 kronor skulle de ha för den, för de ville bara bli av med den pga separation. Deras sorg blev vår lycka för 50 kronor TJENA, vi har kollat runt i massor efter sängar av mycket sämre kvalite till femton gånger det priset. Så vi kände oss nöjda! Och igårkväll var det dags för invigning <3
 
Elli bäddade glatt ner sig men hade lite svårt att komma till ro. 8 böcker krävdes, föräldrabyte och lite sänghoppning (fram och tillbaka till spjälis för att känna efter vilken som blev bäst). Men till sist somnade hon!
 
...Och sov hela natten till imorse <3 
 
Då kom mamma och kröp ner brevid och så lekte vi lite med Babblarna innan vi gick upp och gjorde frukost till pappan som fått sovmorgon.
 
Sedan har vi ägnat dagen åt diverse! Bland annat åt att städa och möblera om på Ellis rum. Så här mysigt blev det till sist <3 Lillebror har fått en egen hörna och Elli har tillgång till sin nattlampa som hon kan tända och släcka som hon vill. Böckerna ska färgsorteras så småningom men tills vidare får detta duga. 
 
Dessutom har vi ägnat dagen åt att påbörja semmelbak! De är i skrivande stund inte klara än för herregud vad bullar ska jäsa och jäsa och jäsa. Men så småningom va! Ska de in i ugnen. Haha. 
 
Ungefär i detta stadiet är de nu, plus en timme jäsning. Ska bara jäsa i ytterligare en timme, SEN SÅ. 
 
Det var väl en uppdatering om vad som händer idag. Inte så mycket fast samtidigt alldeles lagomt mycket känner jag! Puss!