Rutiner, femårsdagböcker och namnlöst barn

Haha, av någon anledning fick jag upp mitt inlägg från förra fredagen. Inser att det lika gärna skulle ha kunnat vara skrivet den här fredagen. Händer inte så mycket olika grejer i mitt liv, alla fredagar är i princip samma men det är fortfarande bästa dagen!! Jag ska ju inte sticka under stol med att jag gillar rutin heller, nej det är det bästa, när saker rullar på som de alltid gjort. Förutsatt att det är på ett bra sätt de rullat på förstås! Jobbigt med hamsterhjul om de inte är najs. Men fredagar här på skolan är nog min bästa dag, två långa pass med svenska 3 (och de som valt och tagit sig så långt som till svenska 3 är rätt intresserade av ämnet och därför en engagerande och inspirerande grupp att ha!) och sen nu har jag mina imsare och de är ju som min familj här, i och med att det är dem jag har allra oftast i veckan. Nästan varje dag har vi 80 minuters-lektioner, minst. Idag är passet en och en halv timme. 
 
Igår fick jag hem min 5-årsdagbok! Som en dagbok och kalender i ett där man fyller i lite om varje dag som går under fem år. Några rader bara. Känns som en bra grej för mig som älskar att dokumentera men oftast inte har så mycket att säga. Passar med några rader så att jag minns dagarna som gått lite bättre! Fick tips av Charlotte och slog till direkt i princip, så smart grej ju. 
 
Annars står vi helt och stampar vad gäller namnet till lillkillen i magen. Vi kommer verkligen ingen vart! Vad ska han heta? Alla namn känns upptagna, gjorda, eller så passar de inte in med våra andra namn. De som jag verkligen gillar, gillar inte Pjär så då går det ändå inte. Fortsätt gärna krama ur er förslag. En dag hoppas jag vi hittar ett som känns rätt, annars blir det jobbigt för den lille att ta sig fram genom livet. 
 
 
Här får ni en bild på mig och världens bästa person, slit den med hälsan! Puss och god fredag på er!