Fulltidsarbetare igen!

Hej, skolan rullar, livet rullar, allt är igång. Jag är på Attorpsgatan hela tiden, hamnade ingenting på Tanneforsvägen i slutändan, så jag är glad att jag inte behöver åka mellan arbetsplatser. Skönt att vara rotad. Lektionerna har börjat och det flyter på, fram till alldeles nyss har jag haft riktigt bra lektioner. Men så kom ett svenska-pass som inte alls var anpassat efter klassen jag skulle ha den i och mitt korthus föll... MEN, ruttad som jag är numera (dvs har genomlidit mina två första hundterminer som lärare och därför iallafall har en liten grund med stoff att ta ifrån) kunde jag styra om och låta dem göra annat. Det funkar inte med genomgång om bara en elev lyssnar. 
 
Har dessutom glömt lunch idag så jag fick i mig några mackor (knyckte av elevernas frukostmackor). Därför har det varit nära till sammanbrott från mitt håll, jag funkar inte utan mat, så är det bara. Var nära att börja gråta när de inte ville lyssna på mig, jag har ju satt ihop en powerpoint för eeeeeer skull och gör ju det här för eeeeer, haha. Det var nog tur att de slapp tårarna och att jag styrde om istället. Men ibland är det verkligen inte lätt att undvika att ta ointresse personligt. Det är rätt mycket jobb bakom. 
 
Annars då? Vi var hos Emmy i helgen, firade hennes 30-årsdag. Igår var vi och badade i Lundby-badet. Helger som man helst skulle vilja ha lugna blir ofta tvärtom, rätt fullspäckade, men det är för att det är mycket lättare att åka iväg på äventyr än att bara sitta hemma, barnen kryper ju på väggarna då! 
 
 
 
 
 
 
 
Så i helgen har vi alltså plockat svamp, varit på kalas och varit och badat. Inte så mycke stillasittande men desto mer trötta och nöjda barn, vilket ändå får klassas som win <3
 
Nuuuu längtar jag hem till middagen! Puss!