ingen teknik whatsoever

köpte just snyggaste tavlan på etsy!!!1 ska visa när den dimper ner i brevlådan (om typ en månad, allt där tar sån himla tid men det har ju sin charm det också). har förresten skaffat glasögon, klippt mig, lämnat hunden på salong och köpt en helt lagom stor drös nya kläder. är en ny människa nu nästan! (haha) men så otroligt behövligt. 
 
ikväll ska vi kanske ge oss på och röka fisk! jag har aldrig gjort det förut och pierre hävdar att det finns något som heter rökpåse som man kan röka färsk fisk i. han ska se om han kan få tag i en sådan på vägen hem. annars blire vanlig fisk och det är ju gött det också!
 
 
sitter och försöker plugga, julia spelar "dinosauriespelet" här bredvid (hennes namn på spore). lite kul att hon för en gångs skull har fastnat för ett dataspel, det hör ju inte direkt till vanligheterna. 
 
(dinosauriespelet spelas och samtidigt som bilden tas blir julias by anfallen av en fiendeby - därav den nervösa uppsynen)
 
tror ni förresten att jag kommer ha ork att åka skidor alldeles ensammen idag? igår var jag, pierre och zach ute och skidade en femkilometersrunda och det var hur roligt som helst, även om det var sjukt jobbigt. jag har ju ingen teknik whatsoever liksom. träningsvärk i ljumskarna idag --> gillart!! men solen sken och vi stannade i en dunge och drack varm nyponsoppa, solade oss och knaprade kexchoklad. kalla mig tönt och nörd men alltså jag _älskar_ verkligen sådant. verkligen bland det finaste jag vet. 
 
 
 
 


 
 världens finaste skidtur <3
 
förlåt att jag blivit en så tråkig dudette på senare tid. tråkiga blogguppdateringar som även dyker upp jävligt sällan. kanske håller på att växa upp. vore ju på tiden isf!
 
(julia berömde precis sina "dinosaurier" på spelet, hahaha)
vardag | |
#1 - - Alex:

Åh, vad skönt för dig! Nya glasögon, det skulle jag med behöva. Du borde komma till skolan och plugga någon dag nästa vecka, så jag får se allt nytt innan jag far över Atlanten.

Upp