i pausen

hej! jag behövde bara en paus. spelar the evil witihin och kände paniken komma krypandes. det är liksom värre när det blir mörkt utomhus. usch.

idag har marielle varit här! hon kom vid tolv och sen dog hennes bil så hon fick gott stanna kvar tills halv fyra och emil kunde komma och hämta henne. eller ja, vi skulle starta igång hennes bil med startkablar, men så startade den av sig själv. så emil kom i onödan. vi åt pizza och snackade skit och det har varit en fin dag!


och igår hade vi babyshower och överraskningsfirande av samma marielle. jag och några kompisar till henne hade styrt ihop träffen, och med på kalaset var både mammor, låtsassystrar och barn. en härlig skara med människor som alla på nåt sätt har en koppling till marielle <3
 
 
lena hade beställt och hämtat tårta! vi ville egentligen ha batman, men det fanns inte. så det fick bli spindelmannen. funkar ju det också!

fina mama to be <3 

hmmm. nu har jag nog lugnat ner mig tillräckligt för att fortsätta med spelet. kommer drömma mardrömmar i natt i vilket fall. så: lets go.
vardag | | Kommentera |
Upp