Påsk i Linghem 2019

Hej, nu ska jag försöka uppdatera lite igen. Tänker alltid att jag ska, men kommer sen på att det hänt så mycket att jag inte kommer orka nämna allt, och då skriver jag nada istället. Typisk amandalogik, har alltid varit och kommer nog tyvärr alltid förbli så. 
 
Nåväl, påsken har passerat och min familj har varit samlad på Svalting. Alltid lika mysigt även om det är lite av ett gnagande dåligt samvete att jag kommer med min stora klan, jag har liksom alltid världens bihang som kräver uppmärksamhet och arbetsinsatser av de andra. Tror verkligen inte att de ogillar det, det är bara att jag känner att vi liksom är så MYCKET när de andra bara är sig själva. En liten kommandora och två skällande fyrbenta, plus jag och ibland även min bättre hälft Pjär. 
 
Var helt SJUKT varmt och Elli kunde bada i balja utomhus!? Från att bara några dagar tidigare ha varit klädd såhär i hundparken:
 
Helt insane, men välkommet såklart! Skönt att inte behöva bylsa på så mycket kläder. Jag har öppet ut på framsidan och låter elli ha sina paxsskor på sig, så kan hon gå in och ut bäst hon vill när vi är hemma. För Pierre har byggt staket och grind nu! Så najs.
 
Elli var med och rullade köttbullar inför påskmiddagen (som vi åt på långfredagen redan). Eller, hon skötte disken när vi andra rullade köttbullarna rättare sagt.
 
Disk-experten! Det var blött i hela köket sedan, men vi hade också fått oss en rejäl gryta med färdiga köttbullar så det var det värt!
 
Det här bestod största tiden av våra dagar av. För det var så himla varrmt och skönt? Spela boll, läsa bok, dricka trefemmor och njuta. 
 
Hann också med ett besök på Himnavägen 5 hos Olivias föräldrar. Det sista någonsin, troligtvis, för nu flyttar de till Västkusten och kommer ej igen. Så sorgligt, speciellt för att det är så smidigt att träffa Olivia när hon är på hemvändning hos sina föräldrar såklart. Men nu får det bli lite mer ansträngning från min sida, ska se om vi kan få in något besök inom en rimlig framtid i Alingsås. 
 
Elli var ensam hos mamma och pappa en kväll när jag, Ola, Julle, Josen och Pierre åkte in för att äta på restaurang! 
 
Vi var på Coq Najs och åt döner och hade det bra! Så härligt att få komma iväg lite med de bästa människorna i världen. Obs, på bilden är vi dock på Steves, drack öl där först, obs.
 
 
Två bilder på elli pga sötast i världen. På första "blåser hon såpbubblor" och på den andra äter hon påskbordsrester. Varsågod!
 
Jag gav mig ut på inte bara en utan TVÅ löprundor och sabbade foten i samma veva. HÄRLIGT va
 
Bus och förrätt med festis på vår baksida medans pappan steker pannkakor.
 
 
Slutligen var vi i hundparken igår och gjorde det vanliga, grävde hål, bajsade längst bort samt sprang efter pinnar. Vi mänskliga deltagare fikade vid borden samt som ni ser satt i vagn. 
 
Nu orkar jag inte skriva mer, tacohej
vardag | | En kommentar |
Upp