shopahooolic!

jag är fortfarande så shoppingsugen att det nästan är farligt och linköpings shoppingutbud suger rööööv så suget avtog inte alls när vi idag strosade runt på gatorna som bakfulla zombies (oh katjing aslång mening). letar nu frenetiskt på the interwebb för att försöka hitta något som stillar mina nerver men inte heller det går speciellt bra, vill ju inte handla något bara för att handla liksom. väntar på loonie som är hemma hos sig och duschar och uträttar ärenden, börjar tröttna på att vänta, vill umgås nuuu! känns som att det var miljoner med år sedan mattias åkte, skiftet tar aldrig slut.. usch, jag skulle aldrig klara av att bo ensam.

frukosten intogs på donken och min disciplin gnuggades ner i marken med fettiga skosulor. darn, om jag vill komma i mina gamla jeans måste jag börja ändra mina vanor! suuck. äta rätt, motionera, sova. hur jävla svårt kan det egentligen vara!?
dock hade vi så sjuukt kul och satt och skrattade åt allting som vi kunde dra oss till minnes från gårdagskvällen.
"jag ska tömma dig!" - lätt roligaste kommentaren. a la valle, for sure.

åh, nu ringde valona! hon föreslog värsta mysiga grejen; baka! soft, hoppas vi kommer på något spännande bakverk. är nämligen sjukt trött på kladdkaka.

så nu ska jag gå till hemköp och köpa ingredienser till bak. och by the way; bilder från igår kommer imorn när mattias återvänder från den hemliga orten med kameran.
vardag | | 2 kommentarer |

lite bestyr men det ordnade sig.

hej hej hallå dagboken. idag har jag haft prov för mina stackars treor på berzan. jag trodde att de skulle lacka ur och tycka att det var typ för dåligt eller svårt, men alla satte sig snällt ner och skrev och jag tänkte om och om igen "jäklar vad jag ääälskar den här klassen", för dom är verkligen woooonderbraaaa!

kvällens spektakel har varit lika med besvär. stina är hemma från uppis och vi ska ut och skaka rumpa, men problemen hopade sig till en början. min och tias lägenhet kommer belamras av foulare som helst vill få en sista kväll för sig själva, och alla andra, ja typ verkligen ALLA i hela linköping är sjuka/hemma/opepp/på festerifest eller något liknande. vi fick inte tag på en enda pepp person att dela nattens dimmor med, och vi började tagga av.. men så ringer min mobil, och det är självaste fredrik omberg som anmäler sig som frivillig att försöka utmana smoggen tillsammans med oss, och med gemensamma krafter nästintill tvingar vi även valona att följa med oss, så nu är vi iallafall fyra stycken partysugna människor (eller nåja, tre + en påtvingat partysugen) som ska äta pizza och dricka drinkar och dansa! najs. jag är nöjd, och foul är nöjda, för då slipper dom ha mig och stina i hasorna. haha.

sååå, dags att hoppa in i duschen och bestämma kvällens utstyrsel (har hmmm två olika som jag redan använt tremiljarder gånger vardera tidigare men nåväl)
ska dock för första gången använda mig av mitt senaste inköp i jakten på det perfekta, volymfulla håret: osis+ dust it från schwarzkopf. har läst om det och det verkar lite skumt, det är ett puder man pudrar i hårbotten så ska man tydligen få värsta boost-volymen! har dock även läst om skräckexempel där folk inte kan sova på grund av öm hårbotten och hår som trillar av efter användning, men jag håller tummarna att jag inte tillhör den procenten som råkar ut för biverkningar.  jag vill ha snyggaste håret ikväll! PUSS!
vardag | | 5 kommentarer |

klicketyklick!


= du är så jävla duktig som klarade tentan amanda, här får du.
vardag | | 4 kommentarer |
Upp