läsa tidningen utan att bli störd? omöjligt.

när man har en uppmärksamhetssjuk hund (sådan matte sådan hund?) är det svårt att sätta sig i soffan och läsa tidningen utan att bli störd.

..plötsligt kikar någon fram under tidningen och gör konstiga ljud för att dra uppmärksamheten till sig. 

..samma "någon" byter sida då tidningsläsaren inte ger denne tillräckligt med uppmärksamhet. slår sig ner vid ens sida och tittar på en med uppmanande blick.

om man fortfarande inte ger nämnvärd respons till tidigare nämna "någon", tar denne till slut saken i egna tassar och börjar busa ändå. här gäller det att hålla hårt i tidningen, alternativt lägga bort den, så att den inte kommer till skada.

först då är "någon" nöjd och lägger sig tillrätta i ens numera tidningstomma knä. för att busa, såklart. inte mysa. sådant gör bara tikar och gamla hundar. 

sådetså.
(haha ja, jag har crocs på mig. inne. frös så förbannat om fötterna och hittade inte raggsockorna!)
vovvarna | | 8 kommentarer |

en timme extra

chill! kom just på att klockan inte alls är 12 utan "bara" elva. gööött. får alltid sån ångest om jag är uppe sent på morgonarna. 

idag genomförs två flytter (okej säkert fler men två styckna i min vänkrets) varav en bra och en dålig. valona flyttar hem på riktigt --> dåligt. angie och joel flyttar närmare ---> bra. mita flyttar ju också, tyvärr en bit längre bort men hon är iallafall kvar i samma stad så det är ändå helt okej. 

nu tänkte jag lämna flytt-ämnet och visa lite bilder från röjet i fredags. håll till godo!

joel bytte outfit tre gånger under kvällen men behöll ständigt sin snygga högstadiefrilla

man fick dricka hur mycket man ville och det fanns både öl, cider, sprit och vin. samt chilinötter från eldorado serverade i turkisk yoghurt-hinkar.

när stora delar av drickan hos joel var uppdrucken fortsatte vi mot sweat på NH. där skapade vi vackra konstverk i ölen med hjälp av laserpennor

anna & love

fia var ju på besök! både hon och mattias hade tänkt gå ut ganska lugnt och sedan vara hemma innan 12 - suuuure. vi blev alla kvar till stängning och satt sedan uppe till säkert 5. fia skulle med tåget klockan 9 på morgonen efter...


fia & björn "gustavsson" bengtssondavid einar hade en kamera på huvudet och filmade hela kvällen

..mattias förpassade sig upp till strobern. haha.

nu är mina pengar slut för den här månaden (kul att månaden inte ens börjat än..så jävla illa) vilket innebär att jag måste leva sparsamt resten av tiden! Men huur ska det gå med tanke på att det är familjen på torsdag och parken på fredag!? galet.
vardag | | 3 kommentarer |

flytta inte ifrån mig!

precis hemkommen efter ett nattligt besök på donken tillsammans med mita och valona. valona är här i helgen för att städa ur deras lägenhet, eftersom mita flyttar ut på måndag. i och med den är ett kapitel i vårt studentlivs historia över.. hur många förfester har vi inte haft i den lägenheten? djises, är det nån lägenhet som ensam kan förknippas med vår studenttid så är det den. i och med flytten blir det också så påtagligt att valona verkligen inte bor kvar här längre. hon kommer inte tillbaka. det känns jättetråkigt och jättetungt och en sån här kväll känns det märkligt att hon ens varit borta. vi snackade skit om både ditten och datten och det var precis som vanligt (jag menar DONKEN liksom, bara det) och det kändes som att hon typ fortfarande bor här. ÅH jag börjar få panik av att vår gemensamma tid här i linköping (och då menar jag inte bara valonas och min utan samtliga vänner som man pluggar med) snart är slut (okej, två år kvar - men ändå!). måste. ta. vara. på. varje. SEKUND. typ så känns det.
imorn ska jag iallafall köpa biljetter till göteborg 26,27,28 november. bara för att hon har flyttat innebär inte det att jag inte kommer hänga efter. höhö. mig slipper du inte så lätt, loni!
vardag | | En kommentar |
Upp