nästa lön ska läggas på minst en av dessa

jag är egentligen ganska dålig på att köpa kläder till mig själv (finns ju tretusen andra grejer som är roligare att handla tänker jag) men just nu dregglar jag sönder över två sweaters. jag har inte råd att inhandla dem eftersom jag ska en sväng till stockholm (julklapp från världens bästa) men ändåååååå. nästa lön ska läggas på minst en av dessa, det har jag bestämt nu och föralltid (synd bara att den första är på rea just nu, från 50 till 35 dollar och tvåan endast finns i ett exemplar. men vi håller tummarna RIGHT!?)


så himla himla fin tröja! finns även i svart och grå och blå, vet inte vilket jag gillar bäst. men rött är ju alltid catchy


.. och så denna. alltså denna. hur underbar!? nerdy and classy and starwarsy <3
 
 
finns en till egentligen också men den funderar jag på att ge i eventuell present till en eventuell vän (haha eller nej vännen är inte eventuell vafan) eventuellt så den får ni inte se IN CASE att den vännen läser detta. 

nu ska jag sova och imorgon ska jag till BORLÄNGE. fint dä.
ytligheter | | Kommentera |

the deathly hallows

fick ett så otroligt fint armband av min syster i sen julklapp. eller ja, två stycken. som jag förstår det hade de inte kostat henne en förmögenhet, ändå var de helt underbara. tyvärr kan jag inte fota dem pga har ingen telefon (!!#/&/¤#"#&) men jag tror ni kan föreställa er. det ena har bruna band och en liten liten cykel i mitten. det andra är helt fantastiskt och består av the deathly hallows-märket; the cloak, the wand and the stone. så himla himla fint är det.måste ta och läsa om alla böckerna så fort jag har tid och råd att köpa samtliga på engelska. 
vardag | | Kommentera |

Lucka 7: en bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.

jag tycker inte om att vara för uppklädd. känna mig överdrivet påpälsad eller helt enkelt för fin för mig själv. att gå på uppstyrd typ nyårsfest eller bröllop och vara sådär snygg passar egentligen inte mig. allra bäst trivs jag när jag får ha kläder jag gillar. helst inte överdrivet dyra eller kanske de mest typiskt snygga, utan de som är sköna och som såklart jag känner mig som mig själv i. 


här var jag otroligt lycklig. jag kände mig snygg, trots att jag struntade i att duscha och hade mitt 50-kronorslinne från hm:s herravdelning. precis så tycker jag bäst om att vara. enkel, inte så komplicerad men ändå helt okej.
följetång | | Kommentera |
Upp