kitteh paws

KOM PÅ MIG SJÄLV MED ATT SITTA OCH GOOGLA KITTY PAWS. men alltså det är ju helt utan konkurrens det gulligaste i hela universum. katt-tassar och trampdynor, åh jag tror jag dör sötdöden <3
 
 
såna sötisar!!!
 
och som extramaterial bjuder jag på den här också som jag sprade ner häromdagen:
 
 
från en blogg som mita tipsade om där en kanin har olika saker på huvudet varje dag. så SÖT!!!!!
vardag | | 3 kommentarer |

garrus & joker

idag kom det värsta fina knapparna eller pinsen med posten! beställde nämligen två sådana till magda som slutade som praktikant på jobbet och kunde inte låta bli att köpa två själv också. hon fick en garrus vakarian från mass effect (eftersom det är hennes favoritspel samt favoritkaraktär därifrån) samt en med sonic the hedgehog (pga allmänt älsk till den tvspelsfiguren från hennes sida), och till mig själv köpte jag också garrus såklart (för han är helt enkelt bäst) samt joker, också han en favvo från mass effect. garrus är med andra ord vår gemensamma nämnare så det vore tokigt att ge henne något annat :)
 
garrus och joker på min jeansjacka, som det för övrigt var tillräckligt varmt ute för att använda idag! pure joy!
 
titt så fint det blev! älskar såna här nördgrejer där det inte riktigt är astydligt vad de kommer ifrån. där det krävs lite kunskaper hos fellow nördvänner för att någon ska förstå vad det är för något. hehe. finfina är de iallafall!
 
nu ska jag snart ner på stan och eventuellt öla med pappsen. puss.
tevespel, vardag, ytligheter | | Kommentera |

i ett helt annat sinnesmod än igår, som tur är kanske

har en hund i knät, (ja gissa vilken, haha, zach skulle ALDRIG vara så mysig som ossi är) skriver uppsats, och filurar över varför spotify inte vill fungera riktigt så bra som man kan hoppas. lyssnar på strokes nya varvat med panic! at the disco och känner mig märkligt tillfreds med tillvaron. stor skillnad från igår, med andra ord. 

 
längtar till flytt + är otroligt kär! vet ni vad? igår när jag var nere så kom pierre hem med öl och snacks och så tittade vi på historisk dokumentär tillsammans och kramades hårt (för det bästa botemedlet mot ilska är kramar även om det är himla skönt att vara ilsken ibland också). alltså den killen. han är allt jag någonsin velat ha och så lite till. 
vardag | | Kommentera |
Upp