korten kommer så småningom.

åh jag har tagit så grymt många kort de senaste dagarna (tror det ligger kvar kort på kameran från hela förra veckan och lite mer därtill) men jag kommer mig aldrig riktigt för att lägga in dem på datorn och föra över dom to the blög. ska görat snart, promise. hade nämlish världens photosession med ola och zach häromkvällen, när vi busade i hagen uppe vid arnolds stuga. ola har snaggat hår och inviger sina militärkängor så han ser ut som ett skinhead. zach är bara söt och så håller solen på att gå ner vackert bakom dom.

nu ska jag hjälpa till att måla huset officiellt men oss emellan ska jag försöka smita undan och lägga mig i solen och läsa min nya bok, framgångens pris av michael conelly. tjipp!
vardag | | En kommentar |

bosse från rosse

yes box allright. idag hade jag ångest i en miljard år innan arbetspasset började. till och med igårkväll låg jag och våndades. var tvungen att ringa mattias för lite pep talk innan och sen var jag ändå rätt så lugn på vägen dit. och vilken kväll sen! för att vara jag så gick det riktigt bra. och man ska ju bara jämföra med sig själv. jag är grymt glad över att jag inte är kvar på harstena och jag drömmer mardrömmar om det stället, så jag försöker hela tiden peppa mig själv och tänka på hur bra jag har det nu på skb och hur sjukt bra folk det är som jobbar där. men ibland blir prestationsångesten lite väl hög, det blir lite för mycket fokus på tävling och för lite på hur man faktiskt utvecklas. men som sagt, idag gick det bra och det känns schöööönt.

ikväll gick zach, jag och daddan en långpromenad. och sedan lekte zach i 40 minuter med en diskborste. och sen sprang han runt i ett år på gräsmattan utan syfte. fråga kolon hur mycket energi har en sån liten vovve egentligen? svaret är dock ganska enkelt; han sover heeela dagarna när det är såhär varmt ute så på kvällarna har han sparat massa energi som måste ut på nåt sätt. och då känns planlöst runtspringande på tomten som ett bra alternativ.

i lördags ordnade jag med tjejkväll för mina gamla gymnasietjejer i sp3i!!! så grymt kul var det. vi gick ut på nh och jag och alex skrev en låt;
just put it in the bra, in the bra in the bra,
just put it, put it, in the bra, in the bra

den låttexten kom till efter att vi diskuterat vart man skulle göra av pengarna när man hade hängt in väskan.

och sedan, när det visade sig att nån spillt bosses-glass på rosévinet vi hade gömt undan, kom vi på en vers två:
han heter bosse,
han kommer från rosse

(om och om igen x10)
detta efter att jag råkat få bossesglassen i munnen och någon hävdade att det var spörm. då skulle ju ungen lätt ha döpts till bosse. och han kom ju från rossen, så hux flux hade vi komponerat ihop årets hit! wöö.
vi dansade iallafall som galningar inne på nh, det var club sweat tror jag det hette och alla betedde sig som om dj:sarna var ett jättemaffigt band. alltså: världens drag!!! så det var gryymt. fler såna kvällar tjejer!!

glädje | | 2 kommentarer |

i want you, so bad.

meh fack fack fack så råkade jag klicka på back och allt som jag skrivit försvann. jävla back, i dubbel bemärkelse. minns inte riktigt vad jag skrev. det var något om att jag tar helg nu för att vi på tm inte jobbar fredagkvällar, och något om att ligga i solen tillsammans med bob ute på klipporna i hamra imorgon. yes, ungefär så hade jag skrivit, fast lite mer utförligt.

haha, fan ta dig mattias. bara för att du skrev om den där tropa del elite-låten (eller vad de nu hette...) i din blogg så fick jag den på hjärnan. barapapaarapapaparaa. typ.

nej, tacka vet jag då denna lilla visa som jag trallade på innan:njaej, nu är det nog dags att ta sin sovande hund under armen och återvända från underjorden till världen där ovan. bingen kallar, och jag sover som en gud i den, så varför låta den vänta? och så läser jag en riktigt spännande bok också, arne dahls ont blod. huvudpersonen heter hjelm och varje gång jag läser det pirrar det till lite i magen, av saknad och av kärlek. fast jag är ju inte kär i den hjelm, förstås. jag har min egen. oc h i want you!!
skivor & musik | | En kommentar |
Upp