jojatackarja.

idag fick jag hem kläderna jag beställde från nelly! lite irriterande för jackan var lite tajt över bröna och skorna var olika stora. den ena var alldeles perfekt och den andra var uttänjd, så foten typ halkar omkring där inne. men skitsamma, jag pallar inte skicka tillbaka dem. jackan däremot tänkte jag byta, hoppas bara den inte blir för bred över magen för den var reda nu lite påsig.. vill ju inte se större ut än jag är. känner mig dock lite stressad över bytet för jag vill gärna ha tillbaka jackan innan vi åker till berlin så det är nog bäst att skicka iväg den nu på momangen!

imorn är det studiedag för gymnasiet så jag ska antagligen träffa min grupp för grupparbete. vi ska redovisa en text, hujaaa vad roligt.. hm. och ikväll är det filmkväll med kulturutskottet men näääeee va jag är verkligen ingen filmuppskattare. hellre då kombinationen:
-> varm choklad
-> vovve
-> teve
-> bok
-> mysig filt
-> vetskapen om morgondagens sovmorgon

mmMmmM!! om jag får säga min mening och det får jag ju för det är ju min blogg.

peppar utgång med lisa i helgen. vilka vill hänga på?? kom igen kom igen det blir kul vi är nåra stycken!
och jag kör på samma vinnande koncept som lisa... slänger upp några bilder på hur det kan vara att festa med henne!


när vi kom hem fick vi bevittna en fårstrejk! inte varje dag

efterfest på hemlig ort.....


johnossi på hg


lite senare efter en öl.. haha.
vardag | | En kommentar |

wag the dog

tvåonhalvan a la mig och vovven, kan det bli mycket bättre? det går alltid bättre att springa MED nån och en hund är inget undantag. spurtstrid på slutet, med en mycket svårslagen konkurrent! haha. bajsstopp i en uppförsbacke var också en ny erfarenhet.. men den gav lite andrum i träningspasset! måste också säga att det gick förvånansvärt lätt.. har inte sprungit på ett tag nu, utan bara promenerat (ca 30-40 minuter per dag minst). men tydligen ger även promenader något av en grundkondition, eftersom jag inte kände mig så tung som jag brukar..?


är fortfarande ute på vfun och berzan. trivs fortfarande som fisken i vattnet men är sugen på att antingen få lite mer ansvar eller ge mig tillbaka till skolarbetet igen. misstänker dock att det kommer komma andra ljud ur tunnan om en vecka eller två när vi är mitt uppe i den värsta skolarbetsstressen.. haha. men nåväl, den dagen den sorgen. min och valonas grupp som vi ska jobba med är grymt jobbig för de har aldrig tid när vi har det och vice versa. och självklart är det alltid de som får bestämma i slutändan, vet inte riktigt varför.. det är något som de har bestämt. det kan gå mig på nerverna ibland så nu funderar jag i att strunta i grupparbetsmötet på torsdag i ren protest...

jajaaa svammel svammel. nu ska zach och jag ta oss ett välbehövligt bad (japp, även zach ska badas för han är smutsig och luktar kiss om framtassarna) och vänta hem karln i familjen, för ikväll ska vi göra egna köttbullar med potatismos och lingon. mmmumma!

(<--- bilden är tagen i somras, så vädret på bilden är lite finare än det var under löppasset idag.. men det är samma spår och samma hund och samma tjej!)
vovvarna | | 2 kommentarer |

entre les murs

hej hej hej hej! nu börjar vardagen igen och så också jobbet. haha. jobbet, älskar att säga så. jobbet. hö hö . nåväl. var på berzan i lite mer än en timme idag innan jag satt på cykeln hem igen. den här veckan är soft på det sättet! bäst att ta vara på det för nästa vecka börjar hilvitit. då har vi massa saker, redovisningar, opponeringar, rapporter, inlämningar, tentor.. you name it. så jag njuter medans jag kan och läser lite kurslitteratur om kvällarna.

Mellan väggarna (2008) :

Mellan väggarna (2008) :

Mellan väggarna (2008) :
(bilder härifrån)

var på kårullen med mamma och såg mellan väggarna. en fransk film som utspelar sig i ett klassrum, där läraren spelar sig själv och eleverna spelar elever. haha. var en ren pärs, kändes som att jag varit i skolan huuur länge som helst idag. huvudvärken var ett faktum för eleverna var sååå stökiga och det var allmänt rörigt. men också en klart sevärd film, man lärde sig massor. hörde någon mumla "vilket JOBB de gör.. lärarna.." när vi gick ut så då blev jag nöjd. skönt om filmen kan få någon att fatta? även om systemet i frankrike inte fungerar riktigt likadant som det gör här.

nu: dags att sova. och läsa kurslitteratur. haha. puss!
böcker | | Kommentera |
Upp