Lite nyheter i det som kallas livet

Hej bloggen, vill ni veta? Vi väntar en tredje unge som ska komma i februari och jag har nog fortfarande inte förstått det. Jag är inte laddad, jag hoppas jag hinner bli. Det är en liten tjej och än har hon inget namn, kom gärna med tips.
 
Vi har också sålt vårt hus. 2,55 miljoner fick vi, helt galet. Vi köpte den för 1,5. Priserna nu är insane och det gör väl att det blir svårt för oss att hitta nåt i vår prisklass, för nej, vi har inget nytt hem på g. Så den första januari ska vi flytta ut, vart vet vi inte än. Med andra ord är vi miljonärer, men hemlösa sådana, och så kan det vara när man är girig. Men det löser sig säkert... eller?
 
Lämnade in två hemtentor idag dessutom, i mina två kurser! Arkivarie och arkeologi. Den sistnämnda är roligast och kursens upplägg där passar mig bäst, det är rätt fyrkantigt och inte så mycket flum. Hoppas de blir godkända båda två.
 
Den närmsta veckan är det lov men Olle behöver skolas in på förskolan så det ska jag ägna veckan åt. Elli får med andra ord inte heller vara ledig utan får gå på sin förskola samma tider som Olle ska vara på sin. Men det går nog ingen nöd på henne, vi har varit sjuka här hemma i snart tre veckor så hon är snarare glad att få gå tillbaka till kompisarna. Olle fick inte plats på Ellis förskola, utan har börjat på en annan vilket är lite bökigt. Men det löser sig säkert... eller?
 
Lekparksgosis. Kanske världens sötaste? Och overallen är som ny, fast Elli använt den i ur och skur i ett år innan. Rekommenderar Reimas overaller MUCHO.
 
Hand i hand på väg hem från lekpark och hundpromenad <3
 
Sålt ett hus för en skyhög summa, jo jag tackar jag!
 
Mina två treåringar och pseudotvillingar <3
 
Nu är vi väl äntligen snart friska? Hej från oss i alla fall!
 
Nu ska jag ansluta till Pierre i vardagsrummet och titta igenom om det kommit upp nåt hus som vi kan flytta in i. Gonatt!