trea ffs!!!

avbryter lördags-fest-peppen med lite jobbsnack, men det här är för bra för att inte nämnas. marielle ringde nämligen förut när jag stod och lagade mat. det första hon sa när jag svarade var att "du behöver INTE vara rädd, jag tänker INTE fråga om du vill jobba imorgon!", haha. sedan berättade hon att hon ringde för att jag var så jävla bra. för att viär så jävla bra. hon hade nämligen fått statistik skickad till sig från vår area manager: vi var TREA i vårt distrikt på antal sålda ps4, antal attach och extragrejer. TREA! 

vi är så himla glada och framförallt stolta, tänk att vi klarar av detta och att VÅRT sätt verkligen funkar! det är så underbart när det liksom ger synligt resultat som vi också vet att cheferna över oss ser. till detta ska tilläggas att det kom in en kund med BLOMMOR till marielle igår, och ett kort där det stod "till världens bästa gamestopchef". från en nöjd kund. så otroligt grym är hon och vi allihopa i team linköping!!!

 
men nu: dags att återgå till förberedningsölen och tillfixandet. puss!
vardag | | En kommentar |

en riktig helg

det är så härligt att äntligen ha helg, och framförallt en "riktig" helg. dvs en jag har förtjänat tack vare jobb i veckan. oftast är ju mina lediga dagar i veckorna istället för på helgen men den här gången är jag ledig samtidigt som alla andra! (ja förutom magda och marielle som står i butiken då förstås).

 
morgonen ägnade jag åt promenad med hundarna, och sedan tittade jag på skidor och drack kaffe samtidigt som jag läste harry potter i soffan. SÅ mysigt, och så otroligt välbehövligt. efter det for jag in till stan för att gå lite ärenden med alex och angie. vi besökte bland annat ö&b och systemet samt myrorna, haha. jag hittade en röd skjorta som passar utmärkt till kvällens pre-xmas-party och vi köpte alla tre paket för 20 kr att byta bort under kvällens gång. nu ska jag ta ut hundarna igen och sedan göra i ordning något att äta. 

ha en fin lördagskväll allihopa!
vardag | | Kommentera |

ps4släpp

OIIIJJJJJJ vilken lång dag. men vad rolig den har varit!

det var nämligen släpp av en ny konsol idag: playstation 4! det är nästan 7 år sedan ps3 släpptes så nu var det äntligen dags. och vad vi har peppat! vi hade slut på maskiner sedan den 14:e augusti (man har kunnat boka den) och ändå kommer folk in IDAG och frågar om vi kanske möjligtvis har en maskin över? eh ja om du ställer dig i KÖN så kanske du får en i februari... typ. spännande också att så många räknat med att få maskiner från tex elgiganten, som inte kör på kösystem. 150 pers hade fått vända i dörren imorse, för elgiganten fick in 20 maskiner. vi, i vår lilla butik, fick in 39. sen att vi har ca 90 pers till på kö är är en annan femma.. men ändå himla kul! och vi har skött det så BRA, klapp på axeln för det alltså! INGEN kund kom in och hade missförstått, alla hade med sig kvitton eller leg och allt gick så otroligt smärtfritt vilket innebär att vi har förberett det här väldigt bra. jag hoppas innerligt att de styrande och ansvariga övercheferna ser det här och låter världens bästa marielle ha kvar sitt jobb i vår. hon är fantastisk och det är så grymt roligt att jobba med henne!


hyllar marielle genom att lägga upp en gammal jobbbild från när vi hämtade ut bullogrammet min syster skickade mig på min födelsedag och han på pressbyrån bjöd på EXTRABULLE (som rickard fick smaka över telefon)
 

men nu är det äntligen helg och det ska bli så skönt. ska gå och lägga mig och LÄSA faktiskt, harry potter blev det den här gången efter att jag läst klart vindens skugga. återkommer alltid till älskade harry potter. är sån avslappning att läsa dom <3. är på the phoenix order atm.

pierre är iväg på en färja över ålandshavet och jag har hela sängen för mig själv. ska sova på hans sida tror jag. hehe.

puss!
vardag | | Kommentera |
Upp