diss för tenta hiss för uppis

blöööö. nu är tentan skriven och vad fan hände? jag skrev 12 sidor (fatta skrivkrampen), det var 3 uppgifter? öhh. ändå har jag typ inte kommit fram till nåt känns det som. bara massa tomma ord, inget vettigt, och jag kunde inte krama hjärnan på mer fast jag kan typ allt? ÅH hata om jag måste göra om den i augusti, det är så låååångt dit.. :(


bilden visar 2 grejer på samma gång: hur vi för tillfället "skiter" i tentan/en bild från valborg 2008

NAJA skitsamma nu, done är done och nu ska jag göra som de italienska futuristerna och skita i det gamla och BLICKA FRAMÅT, gärna lite agressivt, och ladda för tågresan mot uppsala! jag har ju firat valborg en gång där tidigare, 2008 (kul att jag har med mig exakt samma adidaströja den här gången och ser lika dan ut i håret, vad hände med att växa upp!?) - jag & stina bilade upp (det var på den tiden innan hon hade börjat plugga) och så bodde vi hos cribba, josef och thomas på blodan och bara följde strömmen hela helgen. det var en så sjukt härlig och rolig känsla, vi visste ingenting, vi hittade ingenstans: vi bara gjorde som alla andra och det blev helt freakin awesum. den här helgen kommer stina veta mycket mer vart vi ska, hur allt går till, vi har laddat med resorb och baginbox och ryktet säger till och med att stina köpt ben&jerrys (!!) och jag hoppas verkligen att det kommer bli ännu roligare denna gång. förra gången hade vi ju nyhetens behag på vår sida men den här gången är vi mer rutinerade studenter som vet hur man har roligt!
så.. PEPPEN!!!!

vardag | | 2 kommentarer |

kaffe kaka kafka?

är liiika dålig som alltid på att plugga. jag har läst igenom alla gamla anteckningar nu och det mesta börjar komma tillbaka, samtidigt måste jag repetera minst tre gånger till innan det känns bra. fick för mig att baka kakor mitt i plugget (?!) och ägnade en kvart åt det. kanske bra ändå, nu har jag små energi-kickar i kakform att smälla i mig när det blir allt för svettigt. såhär ser således mitt plugg-bord ut just nu:


text text txt papper penna papper kaffe kaka kaffe kafka?


ska tvätta ikväll ocksååå. och packa och göra i ordning för imorn åker jag till UPPSALA för att fira valborg där. sjukt ju?! SKOJJJJ! men nu ska jag återgå till plugget, fy mig som sitter här :((
vardag | | 3 kommentarer |

mina vackra morföräldrar

hej. egentligen borde jag plugga och jag skaaa börja med det om ca 5 minuter men först måste jag visa lite bilder. eller, två bilder. kanske tre. jag var ju hos moma (gammelmormor) i helgen och hon har precis som många andra äldre personer hela huset fullt av kort på släktingar och nära & kära. eftersom mammas sida av släkten inte är jättestor så blir det lätt upprepningar med samma personer på många bilder, vilket är ganska roligt då man kan följa folks utveckling med åren. nu är det inte utvecklingen jag planerar att visa er, utan "endast" ett gammalt foto på världens vackraste kvinna. som liten tyckte jag alltid att min mormor var den vackraste jag någonsin sett. med åren har jag glömt av det och kanske tyckt att jag var något partisk som liten, men efter att ha slängt en blick på hennes bröllopsfoto är jag tillbaka i mina gamla tankegångar igen. mormor är faktiskt en av de vackraste kvinnorna som funnits. 


min mormor, violete, 1960? isch. runt 20 år gammal gissar jag.

hittade den där klänningen hemma hos henne nån gång för länge sen. den var så förbannat liten att jag inte fick igen den, ens då, och det var på den tiden då jag själv var relativt slimmad och smal. så alla drömmar om att själv kunna ha hennes bröllopsklänning när jag gifter mig har grusats och lagts undan. men visst är hon vacker?? lyckost morfar helt klart.

så här såg förresten morfar ut:


väldigt lik min mamma med snälla ögon och kanske en liten gnutta lik elvis?

nå. slut på gamla familjebilder för den här gången. jag har några fler på lager men de får ni vid ett senare tillfälle. nu ska jag försöka återinpränta 1900-talets författare och deras verk i huvudet igen, packa och förbereda inför helgen. au revoir.
vardag | | 3 kommentarer |
Upp