III!!!!!!!!!

FICK EN FÖRTIDIG FÖDELSEDAGSPRESENT AV OLA IGÅR. EN FÖDELSEDAGSPRESENT SOM PÅ RIKTIGT KRÄVER VERSALER RAKT IGENOM OCH HELST TRE MILJARDER UTROPSTECKEN. VI SKA GÅ OCH SE JACK WHITE PÅ HOVET DEN 11:E SEPTEMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAR ALLTSÅ ÄLSKAT MR WHITE SEDAN WHITE BLOOD CELLS MEN ALDRIG ALDRIG SETT HONOM LIVE. EJ I WS, EJ I RACONTEURS OCH EJ I DEAD WHEATHER. MEN NU SÅ. ALLTSÅ JAG DÖÖÖR!!!!!!!!!!
jack & dom | | Kommentera |

stångåfestivalen 2012

så var det dags igen, vare dags igen, vare dags igen. den största och bästa festivalen genom tiderna slog upp sina dörrar med pompa och ståt och vi var självklart där (som arrangör kan det vara rätt bra att närvara liksom). vinbox-kartonger är ett bra underlag att göra skyltar av (zumbali såklart)peppad festivaldeltagare samt delaktig arrangör på väg ut till området med all packning. som tur var hade vi varit ute på tc och dumpat partytältet kvällen innan så vi slapp släpa på det. man är väl smart lixxframme!! dags att börja bygga scener samt camping. och tältet låg kvar där vi gömde det, phjublaskig, ljummen öl - check!  spritpennor och kladd på hud - check! (eller ja vi är ju lärare så vi hade whiteboard-pennor istället, funkade nästan lika bra)ölspel + lekar i campet (jävlar anamma avklarades inte denna gång heller och fredrik blev fuckad som dealer och mådde sedan illa resten av festivalen) - check!

SOLEN tittade till och med fram en sväng!

runt niotiden packades festivalen ihop och sällskapet drog sig mot vonkan som hostade förfest. efter det gick de tappraste ut på nh (jag och carro av de som varit på festival) och det var fruktansvärt roligt. väldigt, väldigt bra dag och kväll helt enkelt. ett år tills nästa gång!
glädje | | En kommentar |

bada, hoppa från träd och flyta runt på stockar

den här dagen har varit riktigt fin på många sätt. den började med att jag vaknade ganska tidigt (haha halv nio) och gick ut i solen. shit, äntligen är sommaren här! jag satte mig på verandan och läste, väntade på att de andra i huset skulle vakna till liv. fick lite hjälp av zach som snabbade på processen genom att springa från säng till säng med daggvåta tassar och väcka de sovande..läser bosch nu, michael connelly - nio drakar. ville läsa något som jag vet att jag gillar och där jag känner mig hemma i miljöerna och med huvudpersonerna. deckare är så bra på det sättet, att författarna ofta skriver om samma karaktärer i flera böcker. är det någon man gillar kan man vara säker på att kunna läsa om den personen igen. skönt för en aspie som jag som inte gillar nya intryck för ofta.sen kom emmy över på besök! vi tog med oss hunden, bilen och lillasyster 2 ut på upptäcksfärd till svennebysjön. i typ fem minuter hade vi bra väder - sen gick solen i moln. trots det badade vi i säkert en halvtimme, hoppade från träd och flöt runt på stockar. även zach klättrade i träd (ofrivilligt). men när solen vägrade komma fram igen så fick vi tillsist se oss besegrade och bege oss hemåt igenså vi for hem, preppade med mackor och sadlade om för plan b: kantarelljakt! jag kan verkligen ge mig ut och leta kantareller typ jämt, jag tröttnar aldrig. idag kom vi hem med tre mindre hinkar fulla som emmy fick med sig hem till ryd! 

och nu ska vi snart äta PAOLO ROBERTOS TOMATSÅS TILL PASTA som pappa hittat i något aftonblad från veckan. den verkar visserligen himla god så jag ska inte tala ner den bara för att jag ogillar kocken ifråga (inte pappa, utan pr)
vardag | | Kommentera |
Upp