4 fina tillfällen

Update från senaste tiden pga ungen sover så jag har lite extra tid att göra av med:
 
Mamma och pappa kom hem från en resa till malmö och hade med sig den här gulliga åk-råttan till elli! Vilda musen även kallad. Ett riktigt vrålåk som de fyndat på second hand. Så fin! Jag, mamma och Elli ska förresten till malmö i nästa vecka. ellis första hotellvistelse! tänkte skriva att det var hennes första tågresa först men det stämmer ju inte, hon åker pendeln var och varannan dag.
 
exempelvis åkte hon tåg här! vi skulle fara till motala och hälsa på mormor och tomas. när vi alla hade packat in oss i bilen så ville inte bilen starta så vi fick tänka om och ta tåget istället! och eftersom mormor bor en bit från stationen var hon tvungen att komma och hämta oss där. det var millimeter-precist att vagnen gick in i bakluckan på opel astran, vi fick ha hatthyllan i knät i baksätet, men det gick! väl på plats tog vi en promenad ner till vattnet och jag skulle bada men insåg att jag glömt bikinin hemma... och när vi skulle åka hemåt igen var tåget inställt och ersatt av buss. haha. vilken resa. men vi höll modet uppe, det var en riktigt fin liten tripp trots allt bök.
 
här är en annan fin tripp! vi åkte till norrköping i lördags för att hänga lite med lillen aka morbror ola! nya favoritstället trädgården besöktes bland annat, huuuur underbart ställe?! vi tittade på matchen och sedan kom amanda och isac, och så åkte vi alla hem och åt pizza och drack öl på svaltingvägen eftersom pierre och jag köpt en biljett där man kunde åka upp till 5 vuxna till priset av 2. så slapp hundarna vara själva så länge! genialisk kväll.
 
slutligen: en shoppingresa till signalen! vi har slarvat bort fästena som man fäster maxi cosin i vagn-chassit med, så elli fick helt enkelt sitta i kundvagnen. hon var fine med det men det gick inte ner så mycket mat... söt är hon iallafall <3
 
NU SKA JAG LÄSA BOK PGA BARNET SOVER FORTFARANDe (och gör så förhoppningsvis hela natten!)
puss!
 
vardag | |
Upp