LIVETS REGLER as told by Amanda Almén

LIVSREGLER (kan komma att uppdateras vid tillfälle)
 
- våga köpa grejer som är fina! tänk inte för mycket på vad de egentligen fyller för funktion eller var du ska ha dem. de finner sin plats så småningom <3
 
- försök att finna ro här och nu. låt inte tankarna fara iväg (för mycket) på allt det som inte är. huset kanske inte är färdigt än. livet kanske inte är helt löst. kanske löser sig vissa saker aldrig. men allt det kan inte mörka alla dagar just nu. livet kan inte få vara grått fram tills vissa saker klarats av, det måste få vara ljust ibland även på vägen dit. tillåt dig att känna att du har det bra och att du trivs.
 
 
- spara ej på kärleken pga en dag kan den inte längre ges. ge så mycket du har, alltid. låt folk och djur få veta att du älskar dem.
 
- jämför ej med andra. du är endast dig själv och du vet vilka saker du gillar. mycket av det du gillar har du. inspireras av andra, absolut, men jämför inte och känn dig inte sämre för att någon annan har det bättre, finare eller vackrare. se det som en push att förändra något isåfall men låt det inte slå ner dig. 
 
- länka INTE bilder från instagram in i bloggen, utan ladda upp dem till arkiv. detta pga alla bilder inlagda från instagram försvinner om blogg.se och instagram förlorar kontakten vilket är DEVASTATING. exempel är hela läsbullebloggen som numera är förstörd. jag orkaaaarrr inte ladda upp bilderna för hand i varje inlägg. blir galen när jag tänker på det. 
vardag | |
Upp